ДГ №88 ,, Детски рай”

Разширяване на ДГ №88

Уважаеми родители, на 29.03.2021г. ще започнат строителните дейности по разширението на ДГ № 88 ,,Детски рай“ с още четири групи. Това е събитие, което се очакваше с надежда  от живеещите в района и особено от родителите, чиито деца тепърва ще кандидатстват за градината. Разширението ще осигури повече места в ДГ №88, която е най-близката градина за децата, живеещи в трети, четвърти и пети микрорайон на Дружба 2 част.

            Образователно-възпитателният процес ще продължи да се провежда компетентно от педагогическия екип.  Свободните режимни моменти максимално ще се осъществяват навън при подходящо време. За тази цел дворното пространство ще бъде преструктурирано временно като част от групите ще играят на нови места, на които ще създадем условия децата да се чувстват добре.

На сайта ни  www.odz88.com  в меню Проекти ще се качват новини, свързани с разширението.

            Строителните дейности в двора на детската градина навярно ще създадат неудобства, но нашият колектив ще положи максимални усилия, за да се справи с предизвикателството.

Уважаеми родители, уверени сме, че както досега, ще  получим вашето разбиране, търпение и съпричастност, за да се радваме заедно на една изцяло обновена детска градина. Повече деца ще имат шанса да са част от нашия ,,Детски рай“.

От екипа на ДГ № 88,,Детски рай“

Leave a comment

  • Tелефон: 02 978 82 32

    Aдрес: София, ж.к.”Дружба“ 2, ул.”Димитър Пешев“ 21